Mi ez itt?

Kedves olvasó!

Rögtön közlöm veled, hogy amit itt olvashatsz majd, a közelében sem lesz a ma általánosan népszerű, tömegeket megmozgató, szenzációhajhász gondolatoknak az autósport, vagy akár a gépi erővel guruló dolgok világából. Ez egy olyan sarok akar lenni, ahol egy kis fényt kapnak azok az emberek, akiket érdemtelenül sötétség övez, egy kis életet azok, akik már rég halottak, de nagyon sokak számára soha nem is éltek – vagy egyszerűen csak bemutatom a múlt egy darabkáját, amelynek ismerete nélkül szerintem nem lehet teljes a jelen.

Bevallom, nem tudom még, hol lesz a tematikus határvonala a blognak, erről talán soha nem hozok végleges döntést. Az bizonyos, hogy a blog nevéből adódóan az autózás, mint vezérfonal, jelen lesz ebben a sarokban. Szándékomban áll aktualitásokról is írni, még a közúti közlekedéssel kapcsolatos hazai gondoktól sem feltétlen zárkózom el.

A célom annyi ezzel kapcsolatban, hogy egy-két nem feltétlen népszerű, de talán érdekes történettel tágítsam az érdeklődők látókörét. E mellett szeretnék rávilágítani a versenyek és egyáltalán az autózás hátországának jelentőségére is. 

Nagyon szívesen veszem mindenki megjegyzését a jövőben, és nyilván igyekszem nem elferdíteni a tényeket, ám mivel ez egy blog, nem fogom véka alá rejteni a véleményemet sem.

Kellemes időtöltést!

'Fel a tetejéhez' gomb