Iksztraktor

Extrém körülmények Cremonában, Gigantikus mezőny Franciacortán

Extrém körülmények és brutális teljesítmény a cremonai második fordulóban!

Gigantikus 408 fős mezőny Franciacortán a WSK Super Master Series harmadik fordulójában, amelyben több mint 50 ország képviselteti magát.

 

Intenzív két versenyhétvége követi egymást Olaszországban Gender Tamás Junior számára. A Franciacorta Karting Tracken több új ellenfél is vár a hétvégén a Hungarian Motorsport Academy által támogatott gokartosra az OKJ kategóriában, ahol 98 gokartos rajtol ez alkalommal. Előbb a Cremona Circuit technikás versenypályáján bizonyította rátermettségét a múlt hétvégén.

A nehéz időjárási feltételek között folyamatosan az 5-6. helyezésért harcolt. Öt előfutamból négyet sikeresen teljesített, egy előfutam pedig rajtbalesettel zárult számára az egyes kanyarban. Ennek ellenére kiváló teljesítménye miatt biztos bejutó volt az elődöntőbe és döntőbe.

Az esőben és az emiatt csúszóssá vált pályán végképp érvényesülni tudott a vezetéstechnikai tudás a helyezések elérésében nem csupán az időmérő futamok során, ahol 13. helyezéssel zárt, hanem a döntőben is, ahol 6 helyet javított rajtpozíciójához képest.

Forrás
Fotó: Sport in photo– Gender Racing Team –

Hajoka

Sportfotós, cikkíró, digitális tartalomgyáros

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb