Gaming

Bréking nyúz: a Tatra járműveivel is találkozhatsz az Eltűnt Budapestben!

Fejlődik a járműpark a leendő magyar PC-játékban

Nem árulhatok el mindent, de egy óriási hírt mindenképp igen: sikerült megegyezni a Tatra kommunikációs- és pr részlegével, így minden akadály elhárult számos innovatív és gyönyörű autó integrálása elől. Az Eltűnt Budapest valósághű budapesti térképe valós, korhű járműveket kap az utcákra! 

Nem tagadom, borzasztóan örülök ennek a sikernek, pláne hogy részese voltam az eseményeknek. Ma már feledésbe vész a Tatra személyautó-részlegének munkássága, ám ha fellapozzuk a mobilitás történelemkönyvét, a 30-as évek környékén hamar rábukkanunk a márkanévre: rengeteg új megoldással, konvenciókat semmibe vevő formavilággal, és a saját korában kiváló menetdinamikával rendelkező autókat gyártott a cseh vállalat.

A szemfülesebbek kiszúrhatják, hogy ez egy in-game fotó – a típusra való tippeket hosszászólásban várjuk

Ez persze idegennek hat a ma emberének, hiszen a Tatra jelenleg egyet jelent a teherautókkal és  a buszokkal, de ígérem, hogy ha nem voltál tisztában a brand történetével, akkor egy teljesen új megvilágítást fog adni számodra az Eltűnt Budapest.

Egyelőre nem közölhetem, hogy pontosan milyen típusok szerepelnek majd a játékban, de abban biztos lehetsz, hogy a játék korszakában készült modellekből lesz lehetőséged mazsolázni.

Ha három fényszórót látsz éjszaka egymás mellett, az nem két jármű, hanem egy Tatra lesz

Ezúton is köszönjük a Tatra készséges hozzáállását, úgy vélem, példamutató attitűddel viszonyultak a megkeresésünkhöz, amit igyekszünk minőségi munkával meghálálni.

Kövess minket, mert továbbra is rendszeresen közölni fogjuk az Eltűnt Budapest híreit – különös tekintettel a járműves újdonságokra.

Valamint ha mindenre kiterjedő, naprakész infókat szeretnél a játékról, kövesd a közösségi felületeit:

Eltűnt Budapest – Facebook

Eltűnt Budapest – LinkedIn

Segíts nekünk és a játéknak is egy-egy kommenttel, megosztással, hogy minél több emberhez eljusson a híre.

Knightwish

Alapító, CEO, járműrajongó, wannabe firkász.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb