Blog

Ti kértétek, mi megcsináljuk

Nemrég a csoportunkban alkalmatok nyílt visszajelezni nekünk arról, hogy merre haladjon tovább a munkásságunk, és elég direkt visszajelzést adtatok a kívánságaitokról. Mutatjuk, mi fog történni, és hogy mire számíthattok tőlünk a jövőben.

 

Videózás

A kívánságlistátokon első helyen szerepelt a műszaki oktató videó, mint tartalom, amit szívesen látnátok tőlünk. Ennek az előkészületei jelenleg is zajlanak, nemsokára megérkeznek az elsők. Ezeket jelen állás szerint a YouTube-on és ezen az oldalon tekinthetitek majd meg.

Az írásos tartalmak nem szűnnek meg, de az eleje egészen biztosan útkeresés lesz a videózásnak, ezért fontos, hogy kövessétek és véleményezzétek őket, hogy érdekessé tehessük számotokra.

Elképzeléseink szerint egyszerűbb és bonyolultabb problémák is meg fognak jelenni, akár még általános természettudományos vagy matematikai szinten is.

 

Műszaki jellegű cikkek

Az első két tétel messze a legtöbb szavazatot kapta, a műszaki jellegű írások egy orrhosszal bukták el a szavazást.

Ennek kapcsán ígéretet tehetünk arra, hogy továbbra is hozzuk őket nektek. Mi több, növelni szeretnénk a mennyiségét, ehhez viszont bővítenünk kell a csapatot.

Szóval ha késztetést érzel magadban, hogy csatlakozz hozzánk, ezt bármikor megkísérelheted, ha dobsz nekünk egy e-mailt a racseblog@racseblog.hu-ra, vagy bármelyik közösségi média elérhetőségünkre. A többit megbeszéljük, mint egy jó MLM-es hirdetésnél.

 

Visszajelzések

Hálásak vagyunk azért, hogy segítettetek nekünk a visszajelzéseitekkel. Arra kérnénk titeket, hogy továbbra is küldjétek őket, mert azzal nem csak mi, hanem ti is jól jártok. Minket ugyanis érdekel a véleményetek.

Folytatása következik.

 

Knightwish

Alapító, CEO, járműrajongó, wannabe firkász.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb