Redőny

„Inkább leveszem a szemüveget, hogy szemtű’ szembe nézzünk.”

Mindent a szemnek - beharangozó

Megszokhattad már, hogy itt nem csak autókról, hanem sok más dologról is olvashatsz, ami valamilyen módon kapcsolódik a blog fő vezérfonalához.

A Mindent a szemnek cikksorozat egy, a járművek terelgetésében komoly segítséget jelentő eszköz, a napszemüveg bemutatására helyezi majd a hangsúlyt.

 

Miért?

Feltehetnéd a kérdést, hogy mi a fenét fogsz olvasni egy bot egyszerű divattermékről?

A helyzet az, hogy ez az eszköz sokkal összetettebb, mint azt elsőre hinnénk – és csak azért ismerjük divattermékként, mert sokkal egyszerűbb így eladni. Legyünk őszinték: a többséget nem kifejezetten érdekli a vásárolt termékek tudományos háttere.

Ám ettől még tény, hogy valóságban a napszemüveg egy többfunkciós optikai páncél, amely megfelelő használat esetén segít megvédeni a legtöbb ingert befogadó érzékszervedet: a szemet.

A masszív átlag megítélése szempontjából ez is olyan, mint mondjuk a karóra: pofon egyszerű dolognak tűnik, amit a jó ég tudja, mióta ismerünk – de ha meg kellene építeni, akkor hirtelen beszorulnak a gondolatok, mint a mézzel feltankolt Micimackó Nyuszi lakásának bejáratába.

 

A fő cél az ismeretterjesztés

Hogy te, kedves olvasóm, ne járj így, alaposan körbejárom a témát. Lesz szó a lencsékről, keretekről, különböző rétegekről, polarizált fóliáról, kapsz vásárlási tanácsokat is. Természetesen külön cikk lesz a járművezetéssel kapcsolatos használatról, és felsorolok pár személyes kedvencet is.

Van szerencsém azt is bejelenteni, hogy a sorozatot két hozzám közel álló márka, a Ray-Ban és az Oakley is támogatni fogja. Mindannyiuknak ezúton is köszönöm a projektben való részvételt.

Nincsenek illúzióim, nem várom a cikkekhez a teljes fogyasztói csoportot, de bízom benne, hogy ez a kevesek által piszkált aspektus számos ember fantáziáját megmozgatja majd.

Ha már néhány embernél elérem, hogy jobban figyel a szemére, és mondjuk elkerülünk néhány közúti balesetet, akkor már megérte az egész projektet összehozni.

Redőny rovat indul.

Innen folytatjuk.

Forrás
Ray-BanOakley

Knightwish

Alapító, CEO, járműrajongó, wannabe firkász.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb