Vendégposzt

Írók versenye: eredményhirdetés

Nagy örömömre szolgál leírni ezeket a sorokat. Véget ért az írók versenye, és itt az ideje, hogy mindenki megkapja a jutalmát. Az olvasók és a szerkesztők már megkapták a munkákkal, melyeket a versenyzők beküldtek. Most pedig ígéretünkhöz híven viszonozzuk a gesztust.

Ha valaki esetleg nem emlékezne rá, ide kattintva megtalálja az eredeti versenykiírást. Most nem írnám le újra, ki mit nyert, ebben minden benne van.

Összesen 12 munkát publikáltunk az oldalon, és valamennyiért rendkívül hálásak vagyunk nektek. Ezért a szerkesztőség úgy döntött, hogy senkit nem hagy üres kézzel távozni a versenyről, egy kis apróságot mindenkihez eljuttatunk, amennyiben elfogadja. Kérjük az összes résztvevőt, hogy azt az e-mail fiókját figyelje, ahol a nevezését leadta – ott vesszük majd fel veletek a kapcsolatot.

Hatalmas köszönettel tartozunk partnereinknek, a Motul Magyarországnak, az Evolvensnek, a GPShopnak és a Hayward&Scottnak, hogy lehetővé tették ennek a versenynek a megszervezését. Mind a négy vállalkozás olyan csapat, amely nagyon korán látott fantáziát a munkánkban, és éppoly elhivatottak, mint mi – ezért aztán megérdemlik tőlünk azt a kis fényt, amit már tudunk adni nekik.

 

A közönség díjazottjai

Most pedig jöjjön a dicsőséglista.

Az olvasótábor, a követők és a teljes megmozduló Facebook közösség szavazatai alapján az első helyezést Erdős Sándor munkája kapja, a Roshental úr zöld autója. Szép számmal repkedtek a lájkok, nem volt érdemtelen.

Mint ahogy nem érdemtelen Bálint István második helye sem a Kár érte, kiváló ügynök volt(!) Viszlát, WTCR! című írással. Talán az ő munkája volt a legközelebb a mi írásainkhoz.

A virtuális pódiumunk harmadik fokára pedig Bibók Roland állhat fel a Minden a 130 méter zuhanással kezdődött… című munkájával. Nem lepődnék meg, ha páran kedvet kaptak volna egy kis könyvolvasáshoz.

A nyereményeitek pontos átadásáról nemsokára egyeztetünk. Gratulálunk nektek!

 

A szerkesztők díja

Őszinte leszek, itt bajban voltunk. Sok volt a jó írás, én személy szerint több szerzőnek is szerettem volna odaadni ezt a díjat – nem is értettünk teljesen egyet mindenben.

Végül úgy döntöttünk, hogy egy negyedik munka kapja az elismerést. Ez pedig többségi döntés alapján A Swing Szultánja, melyet Bacsai Gábor küldött be a szerkesztőségünkbe.

Gratulálunk, hamarosan veled is egyeztetünk!

 

A többiek

Nem titok, hogy feltett szándékunk volt a tehetséges írók felkutatása, akik akár huzamosabb ideig is velünk dolgozhatnak a blogon. Vannak is ötleteink arra vonatkozóan, hogy kiknek ajánljuk fel ezt a lehetőséget.

A magam részéről feltétlenül kiemelném még Esvy munkásságát, akinek A gödör című művet köszönhetjük. Vérzik a szívem, hogy nem volt benne a négy díjazottban, mert én személy szerint imádtam ezt az írást.

Hasonlóképp érzek a P-70 és a Nyomd a gázt! és a SZENT SCHUMACHERRE! kapcsán is, melyeket Mezei Attilától és Könyvmoly Angyaltól, valamint Bojtor Ivántól kaptunk.

Igazság szerint minden művet volt okunk kedvelni valamiért, ezért úgy döntöttünk, hogy ha megengeditek, mindenkinek kedveskednénk egy kisebb ajándékcsomaggal. Benneteket is e-mailben keresünk majd fel a részletekkel.

 

Mindenkinek nagyon köszönjük, aki a szervezésben, az ajándékok biztosításában vagy a versenyen részt vett. Reméljük, élveztétek a dolgot – nekünk nagyon tetszett. Olyannyira, hogy azon leszünk, hogy ezekből a tehetséges írókból legalább néhányat később is olvashassatok a blogon. 

Knightwish

Alapító, CEO, járműrajongó, wannabe firkász.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb